Wednesday, August 8, 2012

Susamlı Yumurtalı Ekmek

2 Yumurta1 su bardağı SütSusam – Çörek Otuİstendigi kadar EkmekMargarin




Yumurta ve sütü karıştırıyoruz, güzelce çırpıyoruz. Dilim yaptıgımız ekmekleri 3 parçaya bölüyoruz. Başka bir tabağa susam ve çörek otunu karıştırıyoruz. Yumurta ve süte ekmekleri batırıyoruz. Sonra ekmekleri susama batırıyoruz. Isınmış tavanın üstüne yağımızı sürüyoruz. Ekmekleri koyuyoruz . Orta ateşte pişiriyoruz. Pişince alıp afiyetler yiyiyoruz.




Not: Kahvaltıda Yenmesi Önerilir.



Kategoriler: Kahvaltılık Tarifler, Sizden Gelen Tarifler, Yumurta Yemekleri Etiketler: çörek otu, ekmek, margarin, susam, süt, yumurta


No comments:

Post a Comment